HTML

lako világa

Friss topikok

Címkék

Mit tegyél ha új Facebook felhasználó vagy?

2011.09.22. 15:27 lako84

 

Na kérem szépen, ha már az ismerősök szóltak, hogy az iwiw gáz, meg azért mégis csak nagy közösségi hálós ember vagy (azért csak kacsintgattál a niceface-re, donna-ra, love.hu-ra, stb...), akkor itt a facebook, és már magyarul is. Regisztrálj, gyerünk, mert ma már aki nincs ott, az lúzer. De te nem vagy az. Sőt. De hogy is kezdjél hozzá? Segítek. figyelj.

Először is, el kell azon gondolkodni, hogy saját neveden akarsz-e regisztrálni vagy valami jópofa álnéven (mondjuk abdul jamad vagy obama kovács), ha ez meg van, akkor jöhet a profil kitöltése.

Születési adatot csak a hónapot meg a napot add meg, ha fiatal vagy azért, ha öregebb vagy azért, ha meg középkorú vagy, akkor meg azért, mert egy-két évvel se nézzenek már idősebbnek vagy fiatalabbnak, na. Viszont a napot, hónapot mindenképp tüntesd fel, mert akkor fel tud az összes ismerősöd köszönteni majd a nagy napon, és az tök jó, meg visszaírni is pár nap múlva, hogy utólag is köszi mindenkinek, hogy gondolt rám. Senki nem fogja tudni, hogy egész nap frissítetted az oldalt, hogy hányan vették észre a születésnapodat. Ez tuti. 

Lakhelynek szerintem írd be, hogy Malibu Beach, az tök trendi, de azért - ha lehet - smiley-t tegyél mögé, nehogy valamelyik hülye abban éljen, hogy tényleg. Iskolákat nem kell kitölteni, de az például jópofa tud lenni, ha beírsz ilyet, hogy "élet iskolája" meg hasonlók, ugyanez érvényes a munkahelyre is, oda meg lehet ilyeneket írni, hogy "csavargyár" vagy ilyenek. Meglásd, nagyon vicces. Viszont, ha komolyan veszed, akkor, ha fiú vagy akkor az összes számítógépes iskola, tanfolyam elvégzését igazoló papírodat említsd meg (ezeket azért majd beszkennelve érdemes berakni a profilképekbe is), ha lány vagy, az összes OKJ-s képzést. A be nem fejezettek is számítanak!

Idézet, na ez nehéz kérdés, de ebben is segítek. Ha fiú vagy, nem annyira érdekes, de ha van egy jó focis, vagy Hofi idézet, az be szokott találni, ha lány vagy, akkor mese nincs, Paulo Cuelho idézet kell oda, és passz.

Kedvenc sport tök egyértelmű, ha fiú vagy, olasz válogatott, és Totti, ha lány vagy Rubint Réka, vagy valami egyéb fitnesz guru. Zene, ami kötelező: Tiesto, Paul Kalkbrenner, ezek tutira legyenek ott, a többit rád bízom. Ha alteros vagy, akkor az összes lehúzó, savas indie csapatot told oda fekete háttérrel. Könyvet hagyjad már, ki az a lúzer, aki könyvet olvas olvas ma még? Ha még is úgy gondolod, hogy kell oda valami, akkor Paulo Cuelho. Van neki elég. Film: kötelező férfi filmek: Keresztapa, Maffia, Sebhelyes arcú, Szemtől szembe. 

Elérkeztünk a legfontosabb részhez, nagyon figyelj, mert az egyik legfontosabb: a KÉPEK. Ami KIHAGYHATATLAN:

Mindkét nemnek: napszemüveges kép, lehetőleg fél arcot takaró, vagy a Balaton partról vagy buliból. Ha már buli, MINDENKÉPPEN legyen olyan kép, ahol a srácokkal/csajokkal éppen iszonyat jót buliztok, mert nehogymár ne. Részletek később. Ha van gyerek, róla mindenképp - ez érthető - ha nincs, akkor a legjobb barát/barátnő gyerekével mindenképpen pózolj, és írd alá, hogy a világ legszebb kis lurkója, és hogy imádod, de a kis csemete is hogy imád téged.

Fiúknak: egyedül, félmeztelenül, alak nem számít, lényeg a vagány beállás, a legjobb, ha farmerban vagy a kertben. Cigi a szájban sokat számít, az sem baj, ha csonkig égett, és bassza a szemedet, vagány legyen, na. Mindenképpen legyen öltönyös kép, ha a húgod ballagásán készült az sem számít, de lássák, hogy abban is faszán nézel ki. A verda az lényeges, ha agyontuningolt Golf kettes, az jó, ha telehitelezett Suzuki, az még jobb, de a képe legyen ott. Bulikép az legyen diszkóból is, meg olyan is, ahol a srácokkal a bogrács körül álltok 79 forintos dobozos sörrel a kézben. Ha igazán vagány vagy, akkor feltolod a képet a bevásárolt szeszekről is fogyasztás előtti és utáni állapotban is. Ha igazán vagány vagy, akkor a reggeli rókákat is odacsapod, mert így vagytok fasza gyerekek.

Lányoknak: igyekezz egyszerre kihívó és decens lenni. Ehhez a legjobb a panellakás nappalijában készült buliba indulás előtti fél vagy harmadrészeg képek, ahol a nappaliba becipelt ebédlőasztalon ott van 2-3 Garrone-s üveg, pezsgő, meg mézes pálinka. Egy-két barátnőddel készült kép alá feltétlenül írd oda, hogy ő a legjobb, meg egy örök életen át, s ne zavarjon, ha jövő héten lebüdöskurvázod, mert smárolt a paliddal. Fürdőruhás kép ki ne maradjon, ha úgy érzed, jó tested van, akkor egész alakos, ha nem annyira, akkor torzó, de arra nagyon figyelj, hogy a melleid formája jól látható legyen. Nem árt egy kép az irodából sem, vagy az általad készített körmökről, mégis azért érzékeltesd, hogy dolgozó nő vagy, aki nem szorul senkire.  

Így az adatlap kész, gyerünk a közösségi játszótérre. Keresd az ismerősöket, nagyon figyelj arra, hogy amit csak lehet like-olj, mert annak nyoma van. Bárki, bármit ír, bámilyen fényképet tesz fel, azt azonnal like-old, kommentáld, tegyél oda smiley-t, jelezd, hogy te fent vagy, ott vagy, humoros vagy. Saját állapotodat, fényképeidet se hagyd ki. Bármi történik, azt azonnal tedd fel, ha nem történik semmi, akkor feltétlenül jelezd, hogy megül az unalom. Kérj minden napra idézetet (Paulo Coelho legyen az első), ha entellektüel vagy, akkor Nietzche-től is. Ezeket oszd meg a teljes facebook társadalommal, több falüzenetben kommantáld is. Amit csak lehet, ne privát üzenetben írj meg, hanem a másik falára, ott a helye! Böngészd végig az összes létező alkalmazást, kérd meg minden napra a horószkopódat, azt hogy mennyire vagy szerencsés, melyik film szól az életedről, mikor fogsz házasodni, meglátod, jó kis mulatságok ezek. És a többiek is jól szórakoznak rajta, ha nem reagálnak rá, akkor kérdezd meg őket, hogy látták-e. Tök izgi, hogy a többiek is 76%-ban szerencsések-e ma, meg hogy mikor házasodnak.

 

Ami még nagyon lényeges, az összes ratyi bulit említsd meg, ahol részt vettél, meg, hogy bebasztál, és másnap se felejtsd el kiposztolni, hogy milyen másnapos vagy. Senkinek nem fog feltűnni, hogy ez egy hónapban egyszer, fizetés nap után történik.

 

 

ÉS A LEGVÉGÉRE EGY JÓTANÁCS:

 

KÍVÁNJ MINDIG MIDEN KEDVES ISMERŐSÖDNEK (később már "ismi") MINDIG MINDEN NAPSZAKBAN (további) KELLEMES/CSODÁS/SZÉP REGGELT/NAPOT/ESTÉT/ÉJSZAKÁT, MERT EZ KIBASZOTT FONTOS!!!!!!!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakovilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr123245999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása